Ons team bestaat uit de meest vakkundige kapsters, die allen passie voor hun vak hebben. Deze passie willen wij graag bij u overbrengen.

Onze kapsters zijn in het bezit van een volledig kappersdiploma en worden voortdurend getraind op de beste kniptechnieken.

Mandy, Josja, Kaiwan, Kim, Sanne en Senna zijn u graag tot dienst

Mijn naam is Kaiwan en ben de trotse eigenaar van Restylers. Ik zit al vanaf mijn zestiende in het kappersvak. Ooit als kleine jochie begonnen met het scheren en contouren van baarden en zodoende mijn werkzaamheden en kwaliteiten uitgebreid. Ik kreeg heel veel tevreden klanten en waardevolle complimenten. Mijn doel is om iedereen met een glimlach naar huis te sturen en hem/ haar de volgende keer weer warm te verwelkomen. Klanttevredenheid en het bieden van kwaliteit heeft in onze salon de prioriteit. Daarnaast proberen wij een balans te vinden tussen het creëren van een huiselijke sfeer en het bieden van professionaliteit in onze dienstverlening.

Kaiwan

Mijn naam is Mandy.

Ik ben vanaf 2010 werkzaam in de kappersbranche en dat bevalt me zeer goed. Ik vind het contact met de klanten geweldig. Klanten helpen/adviseren met hun haar wensen, en ze tevreden de deur uit laten gaan daar sta ik voor. Ik ben all-round haarstylist en dus van alle markten thuis.

Tot ziens bij Restylers

Mandy

Mijn Naam is Josja Pot Ik ben getrouwd, heb 3 kindjes en woon in Zeewolde. Ik ben vanaf 2009 werkzaam in deze geweldige branche! Na jaren school en training in de salon groei je toe naar het niveau van een allround haarstylist. Kapster zijn is meer dan knippen alleen, het is liefde voor uw haar en het vak. Kwaliteit, gedegen advies, top producten en gastvrijheid, daar draait het om. Ik ga geen uitdaging uit de weg en volg niet alleen de laatste trends in haarmode, maar creëer ook graag zelf unieke kapsels! Ik sta klaar voor al uw haarwensen!

Josja

Hallo! Mijn naam is Senna. Ik woon in Zeewolde. Tijdens mijn kappersopleiding, aan de Kappers Academie in Amersfoort, heb ik alles geleerd om een top kapster te worden. Ik ben geen standaard meid, ik hou van auto’s, en ‘stoere’ activiteiten. Misschien daardoor vind ik het altijd ontzettend leuk als ik een uitdagend, modern kapsel mag knippen. Van mij mag het allemaal net even anders dan ‘gewoon’. Liever een kapsel wat u al jaren heeft? Ook dat knip ik met plezier! Als de klant met een mooi kapsel en een glimlach de deur uit loopt, ben ik ook blij! Ik hoop u daarom gauw bij Restylers te zien.

Senna

informatie volgt

Sanne

informatie volgt

Kim

©2019 Restylers | Contact |   Design by Webbaazz

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?